Niklas

-  arbetsledare byggservice

Varför valde du en anställning hos RA Bygg?

Jag valde RA Bygg efter att ha blivit rekommenderad av en tidigare arbetskamrat som numera var anställd i företaget. Tyckte om att det var ett företag i utveckling, där jag också kunde få en möjlighet att växa. 

Vad gör du på jobbet?

​

Som arbetsledare på byggservice håller jag ordning på ett antal projekt, där jag samordnar produktionen och ekonomin. Jag har ständig kontakt med kunder och leverantörer, samtidigt som jag ser till att vi håller tidsramen. 

​

Vad är kul och vilka är utmaningarna med ditt jobb?

Ingen dag är sig lik. Jag ställs inför nya utmaningar varje dag, vilket gör det utvecklande och spännande att gå till jobbet. 

​

Hur ser en normal arbetsdag ut?

Jag vaknar upp tidigt på morgonen och beger mig till mina projekt för att sparka igång produktionen. Dagen inleds med att se över personal och kontrollera materialbehovet.

Jag säkerställer samtidigt att vi utför det som efterfrågas av oss och svarar på frågor från kunder, leverantörer och medarbetare. 

​

Vad krävs av dig i rollen som arbetsledare på byggserviceavdelningen?

En arbetsledare på byggservice skall ha ett varierande kunskapsområde och en social kompetens. Som arbetsledare ska jag samtidigt vara driven och kunna hålla många bollar i luften. 

​

Hur är RA Bygg som arbetsgivare?

Jag upplever att RA Bygg är ett framåtdrivande och växande företag, men fortfarande ett sammansvetsat gäng, som inte har tappat lagandan. 

​

När trivs du som allra bäst?

Jag trivs bäst när det finns som mest att göra och det är full fart.

Snabba fakta

NAMN: Niklas 

​

JOBBAR SOM: Arbetsledare på affärsområde byggservice

​

ANSTÄLLD SEDAN: 2016

​

RESAN HOS RA-BYGG: Anställdes som träarbetare i början av 2016 och blev snabbt därefter erbjuden en tjänst som arbetsledare hos byggserviceavdelningen. I samband med övergången har Niklas påbörjat en utbildning för sin roll som arbetsledare.

“ Våga satsa på nya

möjigheter “

Tips från Nicklas!

Kontakta oss

RA Bygg  

Ragnar Thorngrens gata 2

431 45 Mölndal

Växel: 031-27 85 70   

Fax: 031-27 31 65

RA Bygg

RA Bygg är ett bygg- och byggserviceföretag som verkar i Västsverige. Genom engagemang och yrkesskicklighet ska vi vara kundens naturliga val och därmed skapa tillväxt och god lönsamhet.

© RA Bygg 2018