INTRESSEANMÄLAN

Snickare till byggservice

RA Bygg AB är ett byggföretag som verkar i Göteborgsregionen, med säte i Mölndal. Vi (80 anställda) utför ny- och ombyggnationer såväl som byggservice och egenregiprojekt. Våra kunder finns inom privat och offentlig sektor och omsättningen för 2016 beräknas vara högre än 300 miljoner för hela organisationen. Företaget växer och ett delmål är 500 miljoner 2020.


Till vårt affärsområde byggservice söker vi utbildade snickare med yrkesbevis och körkort, gärna med tidigare byggserviceerfarenhet. Vi har över 30 anställda på vår byggserviceavdelning, men vi behöver bli fler. Byggserviceavdelningen har genomfört organisationsförändringar och söker kompetent personal som kan vara delaktig i utvecklingen. Projekten som genomförs är av varierande storlek och karaktär upp till 10 miljoner kronor i omsättning.


Du som söker ska vara kreativ, självständig, kunna ta eget ansvar, ha social kompetens och tycka om förändring i ett expansivt företag. Vi tror att du besitter kunskapen, samtidigt som vi erbjuder dig redskapen för din framtida utveckling. Du skall ha yrkesbevis som träarbetare och behärska det svenska språket i tal och skrift.


Är du en av oss? Vi söker personal till vår byggservice- och entreprenadavdelning för omedelbar rekrytering, så tveka inte på att ta kontakt med RA Bygg!


Skicka vänligen in din ansökan digitalt tillsammans med CV. 

Ring eller maila Niklas för mer information om tjänsten.

Byggservicechef: Anders Lienig

0762-09 38 21 anders.lienig@rabygg.com

Kontakta oss

RA Bygg  

Ragnar Thorngrens gata 2

431 45 Mölndal

Växel: 031-27 85 70

RA Bygg

RA Bygg är ett bygg- och byggserviceföretag som verkar i Västsverige. Genom engagemang och yrkesskicklighet ska vi vara kundens naturliga val och därmed skapa tillväxt och god lönsamhet.

© RA Bygg 2022

Denna webbplats använder cookies. Genom att använda denna sida samtycker du till vår cookiepolicy

OK